1-3 OSOBE

AquaSpeed 3

U-Slider 3

U-Slider 2

U-Slider

D-Slider

D-Slider 3

AquaSpeed 2

Aqua R3

Aqua Tube Triangle

Round - Pvc

Round - Nylon

Round - Half

AquaSpeed 3

Aquaspeed 3 je impresivna sofa-tuba za vuču u čijoj vožnji mogu uživati do 3 osobe. Lagana je i stabilna na valovima. Brzo klizi po vodi zahvaljujući dnu od PVC materijala. Također ima dupli sloj od heavy-duty materijala i 3 iznimno čvrsta prihvata za vuču. Sigurni smo da će vam ova tuba pružiti sigurnu i uzbudljivu vožnju.

Max. br. osoba:

0

U-Slider 3

U Slider-3 je čvrsta, lagana i brza tuba za 2-3 osobe. Sigurni smo da ćete uživati u extremnoj i sigurnoj vožnji.

Max br. osoba:

0

U-Slider 2

U slider-2 je kompaktna, lagana i brza tuba za 1 do 2 osobe. Ima heavy-duty dvostruki sloj i jako čvrsto PVC dno. Sigurni smo da će vam ova U-slider tuba pružiti extremnu zabavu i sigurnu vožnju.

Max br. osoba:

0

U-Slider

U-Slider je čvrsta, lagana i brza tuba za jednu ili dvije osobe. Ima heavy-duty dvostruki sloj i jako čvrsto PVC dno. Sigurni smo da će vam ova U-slider tuba pružiti extremnu zabavu i sigurnu vožnju. Ima posebno dizajnirane ručke koje će vam olakšavaju penjanje na tubu. Možete je koristiti u kombinaciji sa 3 U-Slidera što je posebno zanimljivo mlađim osobama željnim adrenalina i uzbudljivijih vožnji.

Max br. osoba:

0

D-Slider

D-Slider je čvrsta, lagana i brza tuba za jednu ili dvije osobe. Ima heavy-duty dvostruki sloj i jako čvrsto PVC dno. Ima posebno dizajnirane ručke koje će vam pomoći popeti se na tubu. Sigurni smo da će vam ova D-slider tuba pružiti extremnu zabavu i sigurnu vodenu vožnju. Možete je koristiti u kombinaciji sa 2- 3 D-Slidera što je posebno zanimljivo mlađim osobama željnim extremnijih i uzbudljivijih vožnji.

Max br. osoba:

0

D-Slider 3

D-Slider 3 je čvrsta, lagana i brza tuba za dvije do tri osobe. Ima heavy-duty dvostruki sloj i jako čvrsto PVC dno. Ima posebno dizajnirane ručke koje će vam pomoći popeti se na tubu. Sigurni smo da će vam ova D-slider tuba pružiti extremnu zabavu i sigurnu vodenu vožnju. Možete je koristiti u kombinaciji sa 2- 3 D-Slidera što je posebno zanimljivo mlađim osobama željnim extremnijih i uzbudljivijih vožnji.

Max br. osoba:

0

AquaSpeed 2

Nova Aquaspeed 2 je impresivna kauč tuba za 1-2 osobe. Lagana je i stabilna na valovima. Klizi brzo zbog heavy duty materijala od najlona. Želimo vam uzbudljivu, extremnu i sigurnu vožnju koju ova tuba pruža.

Max br. osoba:

0

Aqua R 3

AquaR3 je impresivna tuba za 1 do 3 osobe. Mala dimenzijama, jako lagana sa niskom cijenom. Možete kombinirati dvije Aqua R3 za extremnu vožnju. Vozite sigurno koliko brzo želite i u kombinacijama koje želite.

Max br. osoba:

0

Aqua Tube Triangle

Aqua Tube Triangle je jedna od većih tuba na tržištu za 1 osobu. Njezin veličina čini je stabilnom. Osoba može sjediti ili ležati. Ima dupli heavy duty sloj i pvc dno.

Max br. osoba:

0

Round Tube 150cm (Pvc Full Cover)

Okrugla tuba (full cover) je jedna od najvećih tuba na tržištu. Promjer veći od 150cm čini je stabilnom i ne okreće se lako tijekom vuče. Ima dvostruko dno od heavy-duty materijala.

Max br. osoba:

0

Round Tube 150cm (Nylon Full Cover)

Okrugla tuba (full cover) najlon je jedna od najvećih tuba na tržištu. Promjer od 150cm čini je stabilnom. Ima dvostruko dno od heavy-duty materijala.

Max br. osoba:

0

Round Tube 150cm (Half Cover)

Okrugla tuba (half cover) je jedna od najvećih okruglih tuba na tržištu. Promjer od 150cm čini je stabilnom. Prihvatljivija je cijenom jer je polu zatvoren njezin vanjski dio. Ima dvostruko dno od heavy-duty materijala.

Max br. osoba:

0